Cynthia Beijdorff

Tel: 06-105 795 44
Email: coaching@cynthiabeijdorff.nl

Over Coaching & Counseling"Als je altijd blijft doen wat je altijd deed
zal je altijd krijgen wat je altijd kreeg." *


 
Ieder mens kent mindere periodes: je werk loopt niet lekker, privé zit er iets dwars.  Je loopt rond met iets, piekert en komt steeds weer bij hetzelfde uit. Je voelt: het is tijd voor verandering. En eens ga je het aanpakken, zodat je je weer gelukkig en vrij voelt, dus waarom niet nu?

Coaching helpt je in positieve zin te veranderen. In een kortdurend traject van 5 á 7 sessies krijg je inzicht in je hulpvraag en in je gedrag. Een coachingshulpvraag is vaak gericht zijn op verandering van gedrag of op de wens sterke of zwakke kanten van jezelf te ontwikkelen (competenties). Je krijgt grip op je vraag en maakt tijdens de intake specifiek wat je precies wilt bereiken. Tijdens de sessies vind je manieren om stap voor stap je doel te bereiken.

Counseling is zeer doeltreffend als je rondloopt met een probleem waar je niet snel zelf uit kan komen. En waar je graag vanaf wilt. Je weet welke stap je wilt zetten en toch lukt het je niet. Soms zit er iets in de weg op een diepere laag. Door middel van oefeningen help ik je de blokkades in jezelf aan te pakken. Zodat je snel weer grip krijgt en ruimte. Na 5 tot 10 sessies kun je weer verder op je pad en voel je je weer de kapitein op je eigen schip.

Jij staat centraal in mijn praktijk: wat heb jij nodig op dit moment met deze vraag? Mijn cliënten noemen mij rustig, verhelderend en creatief. Ook de humor mag zeker niet ontbreken!
Coaching en counseling zijn gebaseerd op de nieuwste inzichten in de positieve psychologie en zijn oplossingsgericht in het hier en nu. Ik volg regelmatig trainingen en opleidingen. Ook onderhoud ik mijn vak door middel van intervisie en supervisie.

* Deepak Chopra