Cynthia Beijdorff

Tel: 06-105 795 44
Email: cynthia@cynthiabeijdorff.nl

balans in je leven

Vraag jij je af hoe het zit met jouw work-life-balans? Weet jij wat voor jou echt belangrijk is? Ben je blij met wat je doet? Of lig je misschien ’s nachts wel eens wakker van je werk of je privéleven en zou je diep in je hart dingen anders willen?

Weet je niet meer waar jouw passie ligt?
Of hoe je je tijd wilt verdelen tussen werk en gezin?
Wat is nu echt belangrijk voor jou?
Welke keus je nu het beste kunt maken?
Voel je je onzeker, uit balans?

Herken je dit? Verspil jij ook je tijd en energie aan piekeren over wat je wilt? Heb je last van keuzestress? Kom je niet écht verder met alle goedbedoelde adviezen uit je omgeving?

Met een kortdurend coachings en/of counselingstraject bereik je snel je doel. Je onderzoekt wat je echt graag wilt en ruimt je innerlijke blokkades om dat doel te bereiken op. Jouw persoonlijke plan van aanpak levert je energie om je doel te bereiken. Een doel dat past bij jou!
In een positief en oplossingsgericht coachingstraject help ik je op je weg. Je hebt dan letterlijk een plaats en tijd voor verandering. Zit er iets dieper van binnen in de weg, dan zijn oefeningen uit de counseling snel en doeltreffend. De oefeningen zijn altijd gericht op wat jij nodig hebt en wilt op dit moment om je doel te bereiken. Clienten ervaren dat als een opluchting! Je krijgt ruimte en kunt weer verder.

Neem contact op, dan kun je snel weer je aandacht richten op de leuke dingen van het leven!