Cynthia Beijdorff

Tel: 06-105 795 44
Email: cynthia@cynthiabeijdorff.nl

praktisch

Intake gesprek
Tijdens het intakegesprek stellen we samen je doelen vast en maken we een plan van aanpak. We spreken we af hoeveel sessies er nodig zijn om je doel te bereiken. Gemiddeld zijn dat er vijf tot zeven. Je krijgt inzicht en zet je eerste stap op weg! Na de intake beslis je of je verder gaat met een traject. 

Investering
In de meeste gevallen is een werkgever bereid in jou als werknemer te investeren. Ook als zelfstandig ondernemer is het mogelijk de kosten voor een coachingstraject als aftrekpost ontwikkelkosten op te nemen in de belastingaangifte. Informeer over jouw persoonlijke situatie bij je werkgever, de belastingdienst of je belastingadvisieur.

Vergoeding zorgverzekeraar
Counseling wordt door een groot aantal zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering.  De praktijk is aangesloten bij de NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg)
kwalificatie code: 24504 

Vergoeding culturele sector
Vanuit het Sociaal Fonds voor de Podiumkunsten of via de regeling Permanente professionele Ontwikkeling kan een groot deel van de kosten van een coachingstraject worden vergoed. Vraag me er gerust naar. Of lees deze link: https://www.sfpk.nl/geld/  www.werktuigppo.nl

Loopbaanadvies
Vanaf 1 december is het weer mogelijk een GRATIS traject loopbaanadvies te verkrijgen via NL Leert door.
Wees er snel bij, plaatsen zijn beperkt. Voor info kun je met mij contact opnemen.

Tarief

Voor particulieren:
eerste afspraak            45,- euro BTW vrijgesteld
sessie 60 minuten        85,- euro (studenten 65,- euro) BTW vrijgesteld
Minder draagkrachtigen kunnen in aanmerking komen voor aangepast tarief.

Voor bedrijven: ik maak graag offerte voor een maatwerk traject.
uurprijs                           120,- euro ex BTW
uurprijs op locatie         170,-/185,- euro ex BTW


Beroepscode
Ik houd mij aan de ethische beroepscode voor coaches en counselors. Omdat ik waarde hecht aan helderheid en integriteit, ontvang je meteen bij het maken van een afpraak de voorwaarden en de gedragscode.

Klachtenregeling
Mocht je het gevoel hebben dat je onzorgvuldig of verkeerd wordt of bent begeleid, dan hoop ik in de eerste instantie dat je mij dat vertelt en dat we er samen uit kunnen komen. Daarbij kan ook de vetrouwenspersoon van de NFG te hulp gevraagd worden. Lukt het ons niet de klacht samen op te lossen, dan kun je een klacht indienen. Lees https://de-nfg.nl/niet-tevreden-over-je-hulpverlener.html wat je kunt doen.


Maak direct een afspraak in de digitale agenda https://cynthiabeijdorff.mijndiad.nl/afspraak-maken