Cynthia Beijdorff

Tel: 06-105 795 44
Email: coaching@cynthiabeijdorff.nl

praktisch

Intake gesprek
Tijdens het intakegesprek stellen we samen je doelen vast en maken we een plan van aanpak. We spreken we af hoeveel sessies er nodig zijn om je doel te bereiken. Gemiddeld zijn dat er vijf tot zeven. Je krijgt inzicht en zet je eerste stap op weg! Na de intake beslis je of je verder gaat met een traject. Tijdens een traject staat het je vrij te stoppen wanneer jij voelt dat het daar tijd voor is.

Investering
In de meeste gevallen is een werkgever bereid in jou als werknemer te investeren. Ook als zelfstandig ondernemer is het mogelijk de kosten voor een coachingstraject als aftrekpost op te nemen in de belastingaangifte. Informeer over jouw persoonlijke situatie bij je werkgever, de belastingdienst of je belastingadvisieur.

Vergoeding zorgverzekeraar
Counseling wordt door een groot aantal zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering.  De praktijk is aangesloten bij de NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg)
AGB code: 90105347
kwalificatie code: 9037 (psychosociaal zorgverlener)

Vergoeding podiumkunstenaars
Vanuit het Sociaal Fonds voor de Podiumkunsten kan een groot deel van de kosten van een coachingstraject worden vergoed. Vraag me er gerust naar. Of lees deze link: https://www.sfpk.nl/geld/

Tarief

Voor bedrijven: ik maak graag offerte voor een maatwerk traject.
uurprijs                           120,- euro ex BTW
uurprijs op locatie         170,-/185,- euro ex BTW

Voor particulieren:
intake                               45,- euro BTW vrijgesteld
sessie 60 minuten        85,- euro (studenten 65,- euro) BTW vrijgesteld
Minder draagkrachtigen kunnen in aanmerking komen voor aangepast tarief.


Beroepscode
Ik houd mij aan de ethische beroepscode voor coaches en counselors. Omdat ik waarde hecht aan helderheid en integriteit, ontvang je meteen bij het maken van een afpraak de voorwaarden en de gedragscode.