Cynthia Beijdorff

Tel: 06-105 795 44
Email: cynthia@cynthiabeijdorff.nl

Over Cynthia

foto Cynthia Er zijn momenten in je leven dat je het ineens weet: het is tijd voor verandering. Ik herinner me mijn moment nog goed: ik zat op mijn plek in het orkest, microfoon open, alle spots aan voor een televisieopname. Het moment, de flow was heerlijk en tegelijkertijd wist ik: het is tijd voor iets anders! Ik wil mijn talenten verder ontwikkelen in een andere omgeving. Het onder ogen zien dat dit muzikantenleven lichamelijk en in mijn privéleven steeds meer zijn tol ging eisen hielp mij de drempel over: ik besloot in het diepe te springen: eng, spannend, verdriet, afscheid nemen. Maar ook: enorm veel plezier in het ontdekken waar ik mijn kracht in kon zetten.

Mijn vroegere droom kwam meer en meer naar voren: er zijn voor anderen, het innerlijk een podium geven, delen van kennis en ervaring, zoals ik ook met mijn muziek deed. Met liefde, integriteit en met kwaliteit.
Nu, een paar jaar later, geniet ik van mijn praktijk, van de ontmoeting met jullie en van de stappen die jullie zetten. Daarnaast ben ik als docent, leertherapeut en supervisor verbonden aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Er is meer balans in mijn gezinsleven, mijn werk en mijn persoonlijke behoefte aan ontwikkeling. Ik help ook jou graag jouw balans weer te vinden.

Mijn mooiste werk is jou te begeleiden op jouw unieke weg, zodat je weer volop kunt genieten van je werk en je privéleven. Mijn missie is geslaagd als jij tevreden bent met de stappen die jij gezet hebt. Ik help je je eigen kracht weer te vinden en vertrouw er op dat je zo weer ruimte en energie krijgt om je doel te vinden en te bereiken.

Ik ben afgestudeerd aan de Academie voor Psychotherapie te Amsterdam als integratief hypnotherapeut, coach en integratief counselor. Ik volg nog regelmatig scholing, intervisie en supervisie.

Kennismaken? Maak hier een afspraak voor een intake