Cynthia Beijdorff

Tel: 06-105 795 44
Email: cynthia@cynthiabeijdorff.nl

ontwikkelen competenties

"Our deepest fear is not that we are inadequate.
Our deepest fear is that we are powerful beyond measure".

Op je werk krijg je regelmatig feedback op je handelen. Of je volgde een training of test als MBTI, Belbin of het enneagram.  Je kunt je uitgedaagd voelen, of juist onzeker? Hoe dan ook is er werk aan de winkel. En soms is het fijn als "vreemde ogen" even tijdelijk met je meekijken, zodat je je snel weer kunt voelen en gedragen zoals jij dat graag wilt.

Wnt je weet dat je wilt veranderen, je wilt bijleren, maar hoe?
Het lukt je op de een of andere manier niet en dat frustreert. Want daardoor sta je stil of heb je door je frustratie en onzekerheid een energielek.

Herken je dit? Verspil jij ook je tijd en energie aan piekeren? Heb je last van stress? Kom je niet écht verder met alle goedbedoelde adviezen uit je omgeving?
Met een kortdurend coachings en/of counselingstraject bereik je sneller je doel. Ik maak met jou een stappenplan om je doel te bereiken en help je blokkades op te ruimen die in de weg zitten. De kracht van een integratief coachingstraject schuilt in de persoonlijke aanpak: niet de test, het model staat centraal, maar jij met al jouw mogelijkheden.

Mijn visie is dat de weg die jij op jouw manier loopt de weg naar succes en een gelukkig leven is!
waarom zou je nog langer wachten?

**bron 'A RETURN TO LOVE' by Marianne Williamson, uitgesproken door Nelson Mandela.