Cynthia Beijdorff

Tel: 06-105 795 44
Email: cynthia@cynthiabeijdorff.nl

Hoe ziet jouw ideale presentatie of gesprek er uit?

Als je jezelf presenteert sta je "in the picture": je geeft een presentatie, verkoopt iets aan een belangrijke klant, legt je idee voor aan de raad van bestuur.

Stel: er komt een dag dat jij zeer tevreden bent met je eigen presentatie. Hoe kreeg je dat voor elkaar? Hoe voel je je dan bij zo’n succeservaring? Wat is het resultaat? Stel je eens voor hoe geweldig dat zal zijn!

En? Hoe is de realiteit?
Als je zeer tevreden bent : super! Je geniet van een vaardigheid die bijdraagt aan ontspanning en succes in je werk of je hobby. Je krijgt gedaan wat je wilt bereiken en jij én je leidinggevende, klant of publiek zijn tevreden.

Of hoor jij bij de grote groep mensen bij wie deze vraag vervelende gevoelens, nieuwe vragen en “ja maarren” oproept?

Heb je bijvoorbeeld last van:
Dan kan je dat behoorlijk in de weg zitten: bijna dagelijks kom je in de huidige maatschappij situaties tegen waarin jij (jezelf) moet presenteren. Hoe fijn zou het zijn als je je dan krachtig en vaardig zou voelen?

Wat kan ik voor je betekenen?
Als coach met een jarenlange ervaring als professioneel musicus heb ik de kennis en de ervaring om je op weg te helpen. Hoe ziet jouw ideale presentatie eruit? Of sollicitatie? Hoe ontspannen kun jij een klant succesvol benaderen? En hoe kom je daar?
Je krijgt inzicht in je doel en in wat jou belemmert om dat doel te bereiken. Iedereen is anders, een persoonlijk plan van aanpak is daarom het meest effectief. Jij met jouw vraag en mogelijkheden staan in mijn praktijk centraal. Ik begeleid je op jouw weg, zodat je je snel weer krachtig voelt en geniet van de dingen die je doet.

En eens ga je het aanpakken! Zodat je je ontspannen en succesvol kunt pesenteren. Waarom zou je nog langer wachten?

Voor bedrijven geef ik teamsessies presenteren. Ook loop ik graag mee "in het heetst van de strijd": ik coach je voorafgaand aan een presentatie en geef je direct daarna vakkundig en op positieve wijze feedback, die je meteen weer kunt inzetten. Zo voel je je gesteund en doe je succeservaringen op. Je leert je eigen krachtige manier van presenteren kennen en dat levert je succesvolle authentieke presentaties op!